Paardenstelstallen op maat 

Je wil een kwaliteitsvolle paardenstal op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Elke stal krijgt een hooiluifel,  voeder- en waterdrinkbak. Voor de rest kan je zelf kiezen wat het beste bij jou en je paarden past: 

• Profielen: gegalvaniseerd of gepoederlakt in een kleur naar keuze. 

• Panelen: hout of duurzaam kunststof. Houten panalen geven de stal een rustieke look. Terwijl composiet niet rot en schilfert. Bovendien is het krasvrij, slagvast en in veel kleuren verkrijgbaar. 

 

• Zijwanden: hekwerk of panelen. Of misschien heb je liever een combinatie van de twee? Ga je voor panelen, dan kan je kiezen uit houten of kunststof planken. De afwerking die je kiest, hangt af van je paarden. Zijn ze elkaar niet gewoon? Dan hebben ze liever niet dat een ander paard dicht bij hun voeder- of drinkbak komt. Maar als ze elkaar wel kennen , vinden ze het fijn om elkaar te zien: ze worden er rustig van. 

• Voorwaarden: schuifdeuren of deuren die volledig opendraaien. Bij de tweede optie kan je de stallen machinaal uitmesten. 

• Deurpanelen: met of zonder een klein deurgat voor een pony. 

• Aparte was- en droogplaats: ook hier kan je kiezen voor hout of duurzame composiet met gegalvaniseerde of gepoederlakte profielen. Welke uitvoering je ook kiest, voor je paarden is deze aparte ruimte een echte meerwaarde. Want paarden zijn gewoontedieren. Daarom vinden ze het fijn om altijd op dezelfde plaats geborsteld en gewassen te worden. 

 

Er zijn dus veel mogelijkheden. Weet je niet zeker wat de beste keuze is voor je paardenbox? We helpen graag. 

was- en droogplaats
Paardenstallen
Paardenstal Houtave
Paardenstallen
Dresseurstal Luc Nyssen
Paardenstallen
Paardenstal Wenduine
Paardenstallen
Opendraaiende staldeuren
Paardenstallen
Buitenstalling
Paardenstallen